Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

MATEHETSZ Hírlevél - 2023. május

Aktuális hírek: 

XIV. Kárpát-medencei Tehetségnap első kisfilmje

Esélyteremtő program keretén belül erdélyi tehetségígéretek magyarországi látogatását bemutató kisfilm, amelyet a Matehetsz Tutor Programjának résztvevői készítettek.

Global Talent Mentoring Program

Tájékoztatás a programba való bekerülés lehetőségéről.

MCC Ösztöndíjprogram Középiskolásoknak

A Mathias Corvinus Collegium 2002-ben indult Középiskolás Programja Kárpát-medence-szerte kínál távoktatáson és szombati foglalkozásokon alapuló ingyenes képzést a középiskolás korosztály számára. A Program célja, hogy a középiskolai tananyagot kiegészítve segítse a pályaválasztást, felkészítse a diákokat a sikeres továbbtanulásra, és kezdő támogatást nyújtson egy hosszabb távú karrierút tervezéséhez is.

Jelentkezz a Virtuozók V4 Nemzetközi Tehetségkutató tévéműsorba!

A Virtuózok V4 nemzetközi produkció újra várja a 2003. január elseje után született fiatalok jelentkezését, akik szeretnék megmutatni és összemérni zenei tudásukat a Visegrádi Négyek komolyzenei versenyzőivel.  A 2016 óta létező tévéműsor 2020-ban nemzetközi porondra lépett és milliók követték nyomon a  komolyzenei tehetséggondozó show-műsort. 2023- ban 4 országban egyszerre láthatják a nézők a 4 nemzetet képviselő 16 versenyzőt felvonultató egyedülálló tehetéségkutató tévéműsort. Az egyes epizódok megtekinthetők a Virtuózok Youtube csatornáján.